Salibandy pelipaidat joukkueelle

Etsitkö salibandyjoukkueellenne peliasuja?

Olet tullut oikeaan paikkaan! Pelipaitakunkku.fi on palvelu, jonka avulla kilpailutat helposti salibandypaidat joukkueellenne! Mikäli joukkueeltanne uupuu vielä logo, saat halutessasi Pelipaitakunkun logopankin vapaaseen käyttöösi.

Pelipaitakunkku.fi on ilmainen palvelu, jonka avulla kilpailutat helposti pelipaitahankinnan. Kaikki yhteistyöyrityksemme ovat laadukkaita ja kotimaisia yrityksiä, jotka ovat erikoistuneet peliasujen toimittamiseen.

Pelipaitakunkun ilmainen logopankki

Saat logopankkimme logot ilmaiseksi vapaaseen käyttöösi kun kilpailutat pelipaitasi palvelussamme. Logot ovat myös vapaasti muokattavissa. Voit pyytää pelipaidat toimittavaa yritystä muokkaamaan logosta esim. värejä tai lisätä joukkueen nimeä tai mitä tahansa.

Salibandyasut painatuksella – Kaksi yleistä tapaa toteuttaa pelipaidat

Sublimaatiopainatus

Sublimaatiopainetut pelipaidat ovat paras valinta kun pelipaitojen tarve on suurempi, noin 15-25 kpl. Sublimaatiotekniikassa grafiikka ja värit on painettu kankaan sisään, joten pelipaita ei haalistu, kulu eikä numerot ja logot irtoa.

Lämpösiirtopainatus

Lämpösiirtotekniikassa muuten valmiisiin paitoihin prässätään lämmön avulla esim. logo ja pelinumerot. Huom! Jokainen painettava asia maksaa extraa, eli mikäli haluatte peliasuihin pelaajan nimen, sponsorilogon tai muuta extraa niin silloin sublimaatiotekniikka voi olla parempi valinta, sillä sublimaatiotekniikassa painettavan grafiikan määrällä ei tyypillisesti ole vaikutusta hintaan.