Etsitkö jalkapallopelipaitoja joukkueellesi?

Voit nyt helposti kilpailuttaa pelipaidat ilmaisen Pelipaitakunkku-palvelun avulla. Saat halutessasi vapaaseen käyttöön myös Pelipaitakunkun logopankin. Kilpailutus on helppoa; täytä yksi lomake ja saat usean tarjouksen peliasuistasi. Näin säästän aikaa ja rahaa!

Huom! Pelipaitakunkku.fi-palvelun yhteistyöyritykset ovat kotimaisia toimijoita, joiden peliasutuotanto on laadukasta!

Logoista

Kuten yllä mainittiin, saat Pelipaitakunkun logopankin logot vapaaseen käyttöönne kun kilpailutat peliasunne palvelumme kautta. Logoisin saa vapaasti tehdä muutoksia, kuten muokata logon värejä, lisätä joukkueen nimi logoon jne. Tyypillisesti pelipaidat valmistavalla yrityksellä on valmius tällaisiin logopäivityksiin. Logot ovat vektorigrafiikkaa, joten ne toimivat erittäin hyvin kaikenlaisessa painotyössä. Logot voit ladata kotisivujemme logopankista.

Miltäpä kuulostaisi pelata Juventuksen pelipaidoissa?

Tai vaikkapa Ruotsin maajoukkueen peliasussa?

Vaihtoehtoinen ja hauska tapa hommata jalkapallopelipaidat joukkueelle on seuraava. Valitkaa suosikkijoukkueenne pelipaita teidän harrastejoukkueen pelipaidaksi.

Tämän jälkeen kukin käy itse tilaamassa kyseisen paidan omalla nimellä ja numerolla. Tämä on myös siitä joukkueen vetäjälle hyvä tapa, että vetäjän ei tarvitse kyttäillä jokaisen pelaajan maksua peliasusta, vaan kukin hoitaa oman pelipaidan tilaamisen.

Suosikkijoukkueenne pelipaidat joukkueellenne omilla nimillä ja numeroilla saat tilattua helposti ja kätevästi esimerkiksi Unisportstoren verkkokaupasta.

Tässä muutama mehukas paitanosto, joilla olisi kova dominoida kortteliliigoja ja beach futis-turnauksia:

Suomen jalkapallomaajoukkueen (Huuhkajat) pelipaita
Hinta tätä kirjoittaessa 87,95 €
Katso lisää >>

ruotsi jalkapallo fanipaita

Ruotsin jalkapallomaajoukkueen pelipaita
Hinta tätä kirjoittaessa 62,95 €
Katso lisää >>

slovenia jalkpallopelipaita

Slovenian jalkapallomaajoukkueen pelipaita
Hinta tätä kirjoittaessa 44,95 €
Katso lisää >>

VINKKI: Kun tilaatte esim. Unisportsoresta jalkapallopaitoja joukkueellenne niin voitte säästää pitkän pennin sillä, että valitsette pelipaidaksi ”viime vuoden” mallin. Nämä mallit ovat yleensä alennusmyynnissä.

Jalkapalloasut painatuksella – 2 yleisintä tapaa toteuttaa pelipaidat

Lämpösiirto/lämpötarra-tekniikka

Lämpösiirtotekniikassa joukkueen logo ja pelinumero lämpöprässätään peliasuun kiinni. Tällöin pelipaita tyypillisesti valitaan valmiista mallistosta tai paita voi myös olla yksivärinen. Lämpösiirtotekniikassa on pienenä heikkoutena se, että kovassa kulutuksessa (+pesukone +kuivausrumpu) logot ja numerot voivat irrota tai kulua pois. Lisäksi jos painettavaa on enemmän kuin logo ja numero, kuten joukkueen sponsorin logo voi olla järkevämpää valita painotekniikaksi sublimaatio, jossa painettavan grafiikan määrällä ei ole vaikutusta hintaan.

Sublimaatio-tekniikka

Sublimaatiotekniikka yleistyy myös jalkapallossa. Jääkiekon puolella läpi lyöneet sublimaatiopelipaidat toimivat oikeastaan kaikissa urheiluteksiileissä, myös jalkapallojoukkueen pelipaidassa. Kyseisessä tekniikassa värit ja grafiikat painetaan suoraan kankaan sisään, jolloin väri ei kulu, haalistu eikä irtoile. Lisäksi painetun grafiikan määrällä ei ole vaikutusta pelipaitojen hintaan, kun taas lämpösiirtotekniikassa se on merkittävä asia kun tarkastellaan peliasujen hintaa.

Alla muutamia logo-ideoita. Logot ovat saatavilla logopankissamme.