Jääkiekko pelipaidat joukkueelle

Oletko hankkimassa jääkiekkopelipaitoja joukkueellesi?

Nyt se on helppoa, sillä ilmaisen Pelipaitakunkku-palvelun ansiosta voit kilpailuttaa jääkiekkopaidat helposti ja nopeasti. Lisäksi voit hyödyntää Pelipaitakunkun oman logoarkiston. Kaikki logot ovat Pelipaitakunkun tekosia ja saat ne vapaasti käyttöösi kun kilpailutat jääkiekkojoukkueesi pelipaidat palvelussamme.

Huom! Kaikki palvelumme yhteistyöyritykset ovat laadukkaita kotimaisia peliasujen valmistajia.

Logoista

Voit myös tehdä logoihin muutoksia, kuten vaihtaa logon väriä, lisätä joukkueesi nimi logoon jne. Useimmiten pelipaidat valmistavalla yrityksellä on valmius tällaiseen logojen päivittämiseen. Kaikki logot ovat vektorigrafiikka (pdf), joten ne toimivat ensiluokkaisesti kaikessa paino- ja sublimaatiotyössä.

Pelipaitaideoita

Alla runsaasti erilaisia ideoita, joista voit poimia valmiin tyylin tai hakea inspiraatiota peliasuunne. Kaikki jääkiekkopelipaitaideat on vapaasti käytettävässänne. Kaikken alla olevien pelipaitojen logot löytyvät myös logopankistamme ja ovat sinulle vapaassa käytössä kun kilpailutat peliasut Pelipaitakunkku.fi-palvelussa.

Camo – Jääkiekkopelipaita

Keskiraita – Jääkiekkopelipaita

Dens – Jääkiekkopelipaita

Jääkiekkopaidat painatuksella - 3 tapaa toteuttaa peliasut jääkiekkoon

Sublimaatiotekniikka

Sublimaatiopainatus on nykyisin yleisin tapa toteuttaa peliasut. Sublimaatiopainatuksessa värit painetaan suoraan kankaan sisään. Se on käytettävyydeltään, kestävyydeltään ja kustannuksiltaan hyvinkin ylivertainen kombinaatio. Nimittäin tässä tekniikassa painatus ei haalistu, kulu tai irtoile. Mikäli pelipaitatarve on pieni, voi lämpösiirto/lämpötarra olla kustannustehokkaampi ratkaisu, mutta mikäli tarve on joukkueelliselle pelipaitoja niin silloin sublimaatio on tekniikka paras ratkaisu.

Lämpösiirto/lämpötarra -painatus

Lämpösiirto tekniikassa painettava asia kuten logo ja pelinumero ”prässätään” peliasuun kiinni. Tämä on ehkäpä edullisin tapa toteuttaa pelipaidat, mutta tällöin saatetaan joutua tinkimään ulkoasusta. Jokainen painettava asia tuo tyypillisesti lisäkustannuksia, joten on hyvä miettiä halutaanko esim. pelaajan nimi painaa yläselkään pelinumeron ylle. Tai onko joukkueella sponsori, jonka logo tulisi painaa helmaan. Mikäli pelipaita sisältää paljon grafiikkaa tai painettavaa on paljon (Joukkueen logo, pelinumero, pelaajan nimi, sponsorin logo jne) voi kustannukset nousta jopa sublimaatiotekniikkaa kalliimmaksi.

Brodeeraus

NHL-pelipaidat ovat tyypillisesti brodeerattuja. Eli grafiikka (logot ja numerot) on ommeltu erillisinä objekteina peliasuun. Mikäli raha ei ole hidaste tai joukkueenne sponsoritilanne on hyvä niin tässä vaihtoehto, jolla todella erottautua. Brodeeratut peliasut ovat tyypillisesti melkein kaksi kertaa kalliimpia kuin suosituimmat sublimaatiotekniikalla toteutetut jääkiekkopaidat.